Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Menü navigáció (itt jár most): > Kezdőlap >

HÍREINK...

HÍREINK...

2020. 12. 05. 14:07:00

A többi csak homok 

Egy filozófiaprofesszor azzal kezdte az egyetemi előadását, hogy fogott egy befőttesüveget, és megtöltötte 5-6 cm átmérőjű kövekkel. Majd megkérdezte hallgatóit: „Ugye tele van az üveg?” „Igen” – hangzott a válasz.

2020. 07. 01. 16:49:23

Amennyiben Ön magánszemélyként kíván vásárolni webáruházunkban, úgy Önre vonatkozóan nincs változás, lépjen tovább és kezdje meg vásárlását.
..................................................................

Amennyiben adószámmal rendelkező jogi személyként vásárol, úgy 2020. július 1-től az  ÁFA törvény módosulása értelmében, a számla kötelező eleme az adószám...

2018. 04. 30. 16:36:43Hazai népzenei és jazz 
CD LEMEZEINK 15% KEDVEZMÉNNYEL
vásárolható meg a feltüntetett készlet erejéig...

 

2018. 08. 17. 16:30:17Számtalan kedves emlékünk származhat egy nyárról, nyaralásról, egy kirándulásról, melyekre szívesen gondolunk vissza még hosszú időn át. 

Egyrészt lehetnek tárgyi emlékek, ezekkel könnyebb a dolgunk, mert ott vannak, kézbe vehetjük... de még hatásosabb lesz, ha valami extra külsőbe "csomagolod" magadnak a mindennapos visszatekintéshez. Egy kagyló, kavics, madártoll, egy szalvéta, fotó, képeslap, információs füzetek, ... szóval bármi(!), amit magaddal hoztál. Keretezd, dobozold, díszítsd, emeld ki a megszokott környezetből!

Ha pedig gondolati síkon hoztál emlékeket, akkor is megtalálhatod azokat az apró tárgyakat, amik hasonlítanak vagy legalábbis közelebb repítenek az eredetihez (pl. különféle fafigurák, fém medálok, díszítő elemek, kagylók stb.) Egy új barátságot, szerelmet is megjeleníthetsz, jelképezhetsz a polcodon, készíts kis táblácskát az illető monogramjával, nevével (fa táblák, fa betűk) ...

Vagy akár fogj ceruzát / krétát / ecsetet és alkosd meg saját rajzodat / grafikádat / festményedet képről vagy a fantáziád szerint! Nézz körül hát webáruházunkban, keresgélj és biztosan lendületet kapsz.

És ne feledd!!!
"Ha alkotó életet akarunk élni,
meg kell szabadulnunk a félelemtől,
hogy hibázhatunk."


Ezek a linkek segíthetnek a célzottabb böngészésben, de összességében közel 5000 termék áll rendelkezésedre:

Szalvéta - Utazás, városok, tájak... Fém medálok, kiegészítők
Kagylók, kavicsok, homok Fa, papírmasé termékek, táblák, feliratok
Hobby és művész festékek Madár, madártoll, lepke
Grafikai és rajz eszközök Nyár, vakáció
Ecsetek, szerszámok  
2018. 01. 06. 15:27:54

Még lehetnek félkész vagy akár üres kategóriák, vagy éppen fotó nélküli termékek. A jelenlegi állapot közel 95%-os készültséget tükröz. Webáruházunk teljes feltöltése folyamatban van, nagy erőkkel dolgozunk ezek pótlásán. Kérjük  látogasson vissza később is, megköszönjük figyelmét, kérdés esetén keressen bennünket!